سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 

واقعا دولت اسلامی است؟

وزارت فرهنگ و ارشاد

با وزیر این چنینی..؟؟؟

   چندروز پیش وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی به خواننده ای خانم مجوز داده است!! و این تنها میتواند دلیلی بر این باشد که مسئولان در این دولت،دنباله رو دولت تشکیل نشده ی موسوی و کروبی هستند. 

   از آنجا که ترانه و آهنگ ها همراه با صدای زن،از لحاظ پزشکی و روانشناسی بر ضمیر ناخودآگاه انسان تأثیر منفی میگذارد و نتیجه ی این موسیقی، فساد در جامعه نه تنها به معنای فساد جنسی و اخلاقی بلکه به معنای فساد فکری و انحرافات ذهنی افراد منجر می شود.نتیجه ی این ترانه ها بر ضمیر ناخودآگاه در عمل نیز دیده شده است؛در گاوداری های صنعتی و پیشرفته، به هنگام دوشیدن گاوها ،از این موسیقی و از جمله موسیقی های شاد استفاده می کنند که تأثیر فوق العاده ای نیز دارد.همین طور شما در خیابان به طور معمولی راه میروید یک دفعه صدای موسیقی مغازه ای شنیده میشود ، حرکت شما چگونه میشود؟ایین نیز تأثیر موسیقی بر انسان است.عقل که جلوی این تأثیر منفی را نمیتواند بگیرد بلکه خود نیز آسیب جدی می بیند. 

 در دین مبین اسلام نیز مثل همیشه همه ی چیزهایی را که باعث ضرر به جسم و روح انسان می شود،حرام نموده.اما نباید انتظار داشت که همه ی مطلب همین باشد چراکه بعضی از صدمات حرام های اسلام،سالها بعد از حرام اعلام شدن آنها به دست دانشمندان و پزشکان و ... کشف شده است؛همین طور بزرگان دین نیز آوازخوانی زنان را منع کرده اند.از جمله امام صادق(ع) که می فرمایند:

اَلمُغَنّیةٌ و مَن آواها و أکَلَ کَسَبَها ملعونٌ

زن آوازه خوان ملعون است و کسی که او را جای دهد و از درآمد آوازه خوانی او بخورد(روزی خود را بگذراند)ملعون است.

بحارالانوار ، ج 79-211

با وجود این دلایل دینی و البته پزشکی،چرا باید در مملکت اسلامی به خوانندگی زن آوازه خوان مجوز نشر داده شود؟ البته وزیر فرهنگ و ارشاد ،از چنین مجوزی اظهار بی خبری  کرده است.اما چرا باید وزیر از چنین مجوزی بی خبر باشد؟ این وزیر همانی است که در شروع وزارت خود گفت:«من دنباله رو وزیر ارشاد دولت خاتمی هستم.»یعنی همان وزیرارشادی که در زمان او ،شیطان پرستی به اوج خود رسید،کنسرت های غیر اسلامی از جمله راک و رپ نیز در ایران شروع به فعالیت کردند.

 به طور کلی میتوان از این عمل وزیر ارشاد و دولت این برداشت را داشت که دولت قصد این را دارد که با چنین فعالیت هایی ، دولت خود را دولتی متفاوت نشان دهند و آزادی های ظاهری را در زمان خود ترویج دهند،که خود باعث فساد در جامعه می شود.پس با این وجود پیش بینی میشود که بی حجابی و بد حجابی در دولت جاری، به اوج خود برسد.

 برداشت دیگری که از این کار دولت میتوان برداشت کرد،این است که دولت برای چهارسال بعدی انتخابات ریاست جمهوری در حال تبلیغ است.پس احتمالا دور بعدی انتخابات نیز شاهد حضور روحانی و مردانی از کابینه ی وی خواهیم بود.

 و در آخر باید بگویم که نظام اسلامی ما ،نیازمند دولتی اسلامی است تا بتواند اهداف انقلاب را در پیش گیرد و به اهداف والای اسلامی خود برسد نه دولتی که بع اسم اسلام ضربه های مهلکی به بدنه ی کشور و دین وارد کند.

 


محمدجواد محمدجانی ، مخابرات 93

 

 

 






تاریخ : چهارشنبه 93/11/15 | 2:4 عصر | نویسنده : محمدجواد محمدجانی | نظرات ()

مرتضی مطهری

از ویکی‌پدیا، دانشنامه? آزاد
«مطهری» به اینجا تغییرمسیر دارد. برای دیگر استفاده‌ها، مطهری (ابهام‌زدایی) را ببینید.
مرتضی مطهری
مرتضی مطهری
زادروز 13 بهمن، 1298
فریمان، ایران
درگذشت 11 اردیبهشت، 1358 (59 سال)
تهران، ایران
آرامگاه قم حرم حضرت معصومه(س) مسجد بالاسر
محل زندگی فریمان، مشهد، قم و تهران
ملیت ایرانی
پیشه استادی دانشگاه تهران
نقش‌های برجسته نظریه‌پردازی جمهوری اسلامی
لقب آیت‌الله - استاد - معلم شهید
مذهب شیعه دوازده امامی
آثار متعدد
فرزندان علی، محمد، مجتبی، فریده، وحیده، حمیده، سعیده
والدین شیخ محمدحسین فریمانی
وبگاه

www.motahari.ir

پایگاه چندزبانه شهید مطهری

مرتضی مطهری (زاده? 13 بهمن 1298 در فریمان - کشته‌شده 11 اردیبهشت 1358 در تهران) روحانی شیعه، استاد فلسفه اسلامی و کلام اسلامی و تفسیر قرآن، عضو هیئت موتلفه اسلامی و از نظریه‌پردازان نظام جمهوری اسلامی ایران بود.[1]

وی قبل از انقلاب 57 استاد دانشگاه تهران بود.[2][پیوند مرده] بعد از انقلاب به ریاست شورای انقلاب منصوب شد. سید روح‌الله خمینی علاقه زیادی به وی داشت، تا بدانجا که بعد از مرگش گفت: «مطهری پاره? تن اسلام و حاصل عمر من بود.» در ادبیات جمهوری اسلامی ایران از وی با عنوان معلم شهید یاد می‌شود[3][4].

زندگی‌نامه

کودکی و نوجوانی

مطهری در 13 بهمن 1298 در فریمان از توابع مشهد در خانواده‌ای روحانی با اصالت هراتی [5] متولد شد. مرتضی مطهری فرزند شیخ محمد حسین کیخا(مطهری)، نوه شیخ محمد علی کیخا از معتمدین سیستان از ده کنگ پیران بخش پشت آب شهرستان زابل است. شیخ محمد علی کیخا بیش از یک قرن پیش از شهرستان زابل در استان سیستان و بلوچستان به شهرستان فریمان در استان خراسان مهاجرت کرده اند. علت مهاجرت شیخ محمد علی کیخا میل به اقامت در جوار حرم مطهر امام رضا (ع) و بهره مندی از حوزه علمیه مشهد و ... ذکر شده است.مطهری در کودکی برای فراگیری دروس ابتدایی به مکتبخانه رفت. در سن دوازده سالگی به حوزه علمیه مشهد رفت و به تحصیل مقدمات علوم اسلامی همت گماشت. در این دوران اندیشه‌های مربوط به خداشناسی سخت او را به خود مشغول می‌دارد[نیازمند منبع]. در سال 1316 برای تکمیل تحصیلات خود عازم حوزه علمیه قم شد. این در حالی بود که اندکی پیش از آن عبدالکریم حائری میبدی، موسس حوزه علمیه درگذشته بود و ریاست حوزه را سه تن از مدرسان بزرگ آن سید محمد حجت، سید صدرالدین صدر و سید محمدتقی خوانساری به عهده گرفته بودند.

جوانی و تحصیلات

مطهری نزد آیت‌الله صدوقی، کتاب «مطوّل» را فراگرفت و نزد آیت‌الله مرعشی نجفی، «شرح لمعه» را آموخت. در دوره اقامت پانزده ساله خود در قم از بروجردی (در فقه و اصول) و خمینی (به مدت 12 سال در فلسفه و اصول) و علامه طباطبائی (در فلسفه: الهیات شفای بوعلی و دروس دیگر) بهره گرفت. قبل از نقل مکان بروجردی به قم، مطهری گاهی به بروجرد می‌رفت و از وی استفاده می‌کرد. وی مدتی نیز از درس و بحث اخلاقی حاج میرزا علی آقا شیرازی بهره برد. سید محمد حجت (در اصول) و سید محمد محقق داماد (در فقه) از اساتید دیگر مرتضی مطهری بودند. وی در مدت اقامت خود در قم علاوه بر تحصیل علم، در امور اجتماعی و سیاسی نیز مشارکت داشت و از جمله با فدائیان اسلام در ارتباط بوده‌است.

 

اندیشه شناسی

علی رغم اختلاف نظرهای فراوان مطهری و شریعتی به خصوص در سالهای پایانی حکومت پهلوی، هردوی آنها از شخصیتهای موثر پیروزی انقلاب اسلامی ایران بودند.

+ادامه مطلب...






تاریخ : سه شنبه 93/10/30 | 10:50 صبح | نویسنده : محمدجواد محمدجانی | نظرات ()

خاکسپاری دو شهید گمنام در دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار


» سرویس: فرهنگ حماسه - حماسه

همزمان با ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام،شمیم دل‌انگیز پیکر دو شهید گمنام فضای شهرستان چابهار و دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار را عطرآگین کرد.

ادامه مطلب...

 






تاریخ : پنج شنبه 93/10/18 | 12:26 عصر | نویسنده : محمدجواد محمدجانی | نظرات ()

محمدجواد تندگویان

از ویکی‌پدیا، دانشنامه? آزاد
محمّدجواد تندگویان
وزیر نفت ایران
مشغول به کار
3 مهر 1359 – 14 مرداد 1360
رئیس‌جمهور ابوالحسن بنی‌صدر
نخست وزیر محمدعلی رجایی
پس از علی‌اکبر معین‌فر
پیش از محمد غرضی
اطلاعات شخصی
تولد محمّدجواد تندگویان
26 خرداد 1329
تهران، ایران
مرگ نامشخص
عراق
ملیت  ایران
همسر بتول برهان اشکوری (از 1352)[1]
فرزندان 4: محمدمهدی، هاجر، مریم، هدی[1]
محل اقامت خانی‌آباد، تهران (خانه پدری)
محل تحصیل دانشکده نفت آبادان
مرکز مطالعات مدیریت ایران
پیشه مهندس نفت، مدیر تولید
کابینه کابینه? محمدعلی رجایی
دین اسلام شیعه
خدمت نظامی
وفاداری ایران
خدمت/شاخه Iran Air Force roundel.svg نیروی زمینی ارتش
سال‌های خدمت 1352–1351 و 1354–1353
درجه سروان (سرباز مهندس)[2]
سرباز صفر
یگان پالایشگاه تهران
فرماندهی پشتیبانی منطقه 2 شیراز[2]

محمّدجواد تندگویان (26 خرداد 1329 — ؟)[3] وزیر نفت ایران در کابینه? محمدعلی رجایی بود که در سال 1359 توسط نیروهای ارتش عراق اسیر شد و پس از سال‌ها در اسارت کشته شد.[3]

سال‌های آغازین زندگی

تندگویان در کودکی

محمّدجواد تندگویان در 26 خرداد 1329 در خانی آباد تهران به دنیا آمد. پدر او جعفر تندگویان، یک مغازه کفاشی در میدان بهارستان داشت.[3] نزدیکی مغازه جعفر تندگویان به مجلس شورای ملی باعث شده‌بود که او در جریان‌های سیاسی حضور داشته باشد. پدر تندگویان مصدقی بود و بعدتر در خانه عکس آیت‌الله خمینی را به دیوار زده‌بود.[4]

محمّدجواد تندگویان در سال 1336 به مدرسه رفت و تا سال 1341 دوره دبستان را به‌پایان برد. همزمان از پدرش تعلیمات قرآن را یاد گرفت و با شرکت در مسجد بینایی و هیئت‌های مذهبی با مفاهیم دینی آشناتر شد. در سال 1342 با ثبت‌نام در مدرسه جعفری اسلامی وارد دوره دبیرستان شد و تحت تأثیر قیام 15 خرداد، با اندیشه‌های آیت‌الله خمینی آشنا شد.[3] تندگویان در سال 1346 مدرک دیپلم خود را اخذ کرد.[3] او پس از تحصیل توانست امتیاز لازم استفاده از سهیمه بورسیه بانک ملی ایران برای اعزام به خارج از کشور را به‌دست آورد، اما به دلیل این که در مصاحبه مذهبی متعصب شناخته‌شد از فهرست کنار گذاشته‌شد.[5]

جوانی تا انقلاب

تحصیل در دانشکده نفت آبادان و فعالیت‌های دانشجویی

تندگویان در دوران دانشجویی (نفر سمت راست)

تندگویان در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1348–1347 به عنوان دانشجوی دوره کارشناسی مهندسی پالایش وارد دانشکده نفت آبادان شد. به‌گفته هم‌دانشکده‌ای‌اش احمد اجل‌لویان، او از دانشجویان ممتاز دانشکده بود و فردی بذله‌گو و خوش‌مشرب بود. تندگویان همچنین در فن خطابه مهارت داشت.[5] او پس از مدت کوتاهی به انجمن اسلامی دانشجویان پیوست و از اعضای فعال این انجمن شد.[3]

او و دوستانش در انجمن اسلامی چهره‌هایی مانند علی شریعتی، مرتضی مطهری، محمدتقی جعفری و محمود فرشچیان را به دانشکده خود دعوت کردند و سخنرانی‌هایی برای آن‌ها ترتیب دادند.[3][4] تندگویان در کتابخانه دانشکده نیز فعال بود و در تدوین کتاب «چهار زندان انسان» که پیاده‌شده سخنرانی‌های علی شریعتی در دانشکده نفت از روی نوار بود مشارکت داشت.[4] در نامه‌ای که اداره ساواک آبادان در تاریخ 30 فروردین 1350 برای تهران نوشت آمده‌است: «به تازگی چند نفر به سرکردگی محمّدجواد تندگویان به دلایلی که عمالشان بی‌تأثیر از دانشجویان دانشگاه‌های دیگر مثل پلی‌تکنیک تهران نیست، پای سخنرانانی مثل شریعتی،‌ هاشمی‌نژاد و حجازی را به دانشگاه بازکرده‌اند و علیه ریاست دانشگاه شایعه‌پراکنی می‌کنند».[2]

به گفته خواهرش فاطمه تندگویان، او «به طور کلی با هیچ گروه سیاسی ارتباط خاصی نداشت» و چندبعدی بود.[4] کتاب‌های شریعتی، مطهری، جعفری و طباطبایی را با دقت مطالعه و پیگیری می‌کرد و به بازرگان و سحابی علاقه‌مند بود. از یک‌سو با جریان‌های روشنفکری فعالیت می‌کرد و برای جریان فکری شریعتی و حسینیه ارشاد در آبادان تبلیغ می‌کرد و از سوی دیگر، با جریان کارگری و قشر مسجدی و مذهبی سنتی همراه بود.[4]

او در سال 1351 فارغ‌التحصیل شد.[3]

خدمت سربازی، زندان و کار

 






تاریخ : سه شنبه 93/10/16 | 1:25 عصر | نویسنده : محمدجواد محمدجانی | نظرات ()

شهادت سردار حمید تقوی در دفاع از عتبات عالیات در سامرا

به گزارش پایگاه خبری داعش دات آی آر:

روابط عمومی کل سپاه از شهادت سردار حمید تقوی در دفاع از عتبات عالیات حین انجام ماموریت مستشاری در شهر سامرا خبر داد.

 

روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای از شهادت سردار حمید تقوی از فرماندهان قرارگاه رمضان در دوران دفاع مقدس در حین انجام ماموریت مستشاری برای مقابله با تروریست های تکفیری و داعش در سامرا خبر داد.
در این اطلاعیه آمده است: سردار سرتیپ پاسدار حمید تقوی پس از دوران دفاع مقدس در عرصه های مختلف پاسداری از انقلاب اسلامی و مقابله با دشمنان اسلام و جبهه‌ مقاومت و بیداری اسلامی نقش آفرینی‌های ارزشمند و ماندگاری داشته و سرانجام در حین انجام ماموریت مستشاری به ارتش و بسیج مردمی عراق برای مقابله با تروریست های تکفیری و داعش در شهر سامرا و در جوار مرقد مطهر امام عسکری (ع) به شهادت رسید.
این اطلاعیه افزوده است: شهید تقوی از فرماندهان قرارگاه رمضان در دروان دفاع مقدس بود که پدر و برادر گرانقدر وی نیز در دوران جنگ تحمیلی به فیض عظیم شهادت نائل آمدند.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تبریک و تسلیت شهادت سرتیپ پاسدار حمید تقوی به محضر حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ملت انقلابی ایران اسلامی به ویژه مردم شهید پرور خوزستان و خانواده و بستگان این شهید والام مقام اعلام کرد: مراسم تشییع پیکر مطهر شهید تقوی در تهران فردا ( 8 دی ماه) ساعت 9 صبح در حسینیه عاشقان ثارالله ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار خواهد شد.
پیکر مطهر این سردار رشید اسلام روز سه شنبه ( 9 دی ماه) در اهواز تشییع و به خاک سپرده خواهد شد.

شهادت سردار حمید تقوی در سامرا

شهادت سردار حمید تقوی در سامرا

شهادت سردار حمید تقوی در سامرا

شهادت سردار حمید تقوی در سامرا

شهادت سردار حمید تقوی در سامرا

شهادت سردار حمید تقوی در سامرا

راهش جاویدان.






تاریخ : دوشنبه 93/10/8 | 11:54 صبح | نویسنده : محمدجواد محمدجانی | نظرات ()
   1   2   3   4      >
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • کمپ رز